een reactie terug

Het geziek wat al sinds 2013 plaats vind, was ik gigantisch beu, en het sturen van een kaartje was een gebaar om eens in een rustiger vaar water te komen, maar helaas

Het verjaardags kaartje wat ik met een goed bedoeld gebaar heb verstuurd, om in een poging het getreiter te doen stoppen lag retour afzender in de bus. Bij deze verklaar ik simpel gezegd oorlog. weer een stap om die leuke ex ANJA F (die samen spant met RAOUL T L) uit de ouderlijke macht te laten zetten. Hopelijk gaan meer mensen eens beseffen hoe gevaarlijk deze dame wel niet is, ze doet zich vriendelijk voor, in bijzijn van anderen, in Souburg hersenspoeld ze een 20 jarigezoon (die zowel laag begaafd is, en achter zijn ellebogen heeft) een doof meisje met een onwikkelings achterstand, wordt wanneer ze daar is zo geprogrammeerd, dat zij een hekel aan mij moet hebben, moeders gaat zo ver dat ze haar een briefje laat schrijven voor de rechter waarvan ze bij mij zegt dat ze gedwongen is. Ex is een gevaar voor zichzelf en erger nog voor een volwassen zoon en een minderjarige dochter, zij moet verwaarloosd er bij lopen (kapotte sokken,broek en jas), terwijl madam er zo sjiek mogelijk bij wilt lopen.Het telefoon nummer wat voor de derde keer was veranderd, waarvan de zogenaamde defecte simkaart nog gewoon in gebruik was elders, was slechts één van de vele pogingen om de afstand tussen dochter en mij groter te maken, echter ANJA F snapt niet dat de gehele ruzie aan haar kant ligt, om continue door te gaan, en Raoul L te hersenspoelen.Daarom vindt ik het belangrijk dat er een volledige uithuisplaatsing gaat plaats vinden om de veiligheid en welzijn van dochter te waarborgen

Reactie schrijven

Commentaren: 0