Rechtbank

De uithuisplaatsing is gelukkig een feit,

 

 

Nadat ik mijn dochter (die weg is gehouden van school) samen met haar broer de rechtbank verlaten. Tijdens de zitting bleek dat Amy een brief aan de rechter heeft geschreven dat ze niet graag naar mij gaat en dat ze regelmatig wordt geslagen, van dit feit wil ik aangifte doen als laster, ook wil ik dat u probeert een straatverbod voor elkaar te krijgen, wand dit gaat een keer uit de hand lopen, deze beschuldigingen doen mij veel pijn, en ernaast geeft het aan hoe stevig dochter onder druk wordt gezet, bij deze hoop ik dat u iets kan doen om ex hiervoor aan te klagen, ik durf mijn dochter nauwelijks meer binnen te laten, nog even en ze zegt dat ze verkracht wordt, ik vindt dat deze strijd te ver gaat, en ik wens dat deze links of rechtsom gestopt wordt