gerechtigheid ?

Gerechtigheid, wat is dat vraag ik mijzelf weleens af. Een naar mijn mening niet al te slim figuur wandelt het NOS gebouw binnen, bedreigd mensen, en laat deze in angst zitten met een namaak wapen, schrijft een briefje dat er explosieven zijn geplaatst, en dat hij lid is van een groepering, de uitzending is hierdoor lang van slag, kosten zijn gemaakt om dit figuur in te rekenen, kosten om het hele gebouw na te lopen, wat krijgt hij 2 weken de bak, naar mijn mening een te lichte en belachelijke straf, over welke straf het had moeten zijn ga ik mij niet over uitlaten.


Gerechtigheid, Dat vaders bij een scheiding meestal onterecht het onderspit delven wat kinderen betreft, is triest, er moet gekeken worden waar een kind het beste is.Maar dat is juist wat er niet gebeurd ! dat je als ouder de media op moet zoeken om er voor te zorgen dat er eens naar je geluisterd wordt (tenminste dat hoop je) is in en in triest.


Persoonlijk kan ik heel slecht tegen onrecht, en ik zal mij daar in blijven verzetten, of iemand dat nu leuk vindt of niet,

er is naar mijn mening al heel veel onrecht in deze wereld, mensen moeten meer voor zichzelf opkomen, en beseffen dat je samen meer kan bereiken dan alleen.