vrijheid van meningsuiting 

Deze blog is bij sommige mensen niet gewenst (klik op plaatje om naar deze blog te gaan), vele mensen vrezen de waarheid. voorlopig scherm ik nog gegevens af, instanties kunnen originele bewijzen  raadplegen, maar wordt helaas niet gedaan. Sta voor het blok. Ik zal graag al de instanties inclusief de rechter toelichten waarom ik dat doet, maar het enige wat ik wil, is rust voor mijn dochter en thuis inwonende zoon, en dat kan enkel, zonder tegenwerkingen, die ik tot op heden continu ervaar. Wat zou helpen is een gezinsmanager die alles regelt, en het contact tussen mij en ex overbodig maakt. Mijn wens is een kort geding, en hoop hiervoor op medewerking, zo niet gaan er meer juridische wegen naar Rome gelukkig. Ook zal ik de opzet van mijn blog aanpassen, als ik niet beschermd wordt, dan hoef ik dat in mijn blog uiteraard ook niet meer te doen. Dat zal wel een notitie worden, dat ik een dreigement uit, zoals een advocaat al beweerde, ik wens alleen maar dat het recht geschiedt zoals het hoort