Niemand

Mijn weblog,     http://zeelandnet.nl/weblog/leven62/ eigenlijk bedoeld voor positieven berichten heb ik ook met tegen zin moeten gebruiken om aandacht te trekken voor een groot probleem waar ik mee zit. Al heel lang probeer ik duidelijk te maken aan diverse instanties dat er heel veel niet klopt, en dat een van mijn kinderen flink het onderspit delft. Het enige wat ik aandacht trek is dat vele een hekel hebben aan mijn blog, waarom ? er zijn mensen die niet tegen de waarheid kunnen, er zijn mensen die totaal blijven slapen (raad van de kinderbescherming, intervence, zelfs mijn advocaat begrijpt mijn bedoeling niet van mijn blog die zo onder gewaardeerd wordt.

HET IS EEN OPROEP, OM EENS DE WAARHEID IN TE ZIEN, EN GOEDE HULP TE BIEDEN ! EN NIETS ANDERS


Oudste zoon heeft wekelijks contact met dochter via whats ap, skype, mijn jongste zoon en ik krijgen het nummer van dochter niet, zij heeft dit moedwillig aangepast. terwijl dochter aangeeft niet te snappen waarom wij dat niet krijgen. ze heeft mij meer verteld wat ik hier niet plaatst

Reactie schrijven

Commentaren: 0