Mening

Ik schrijf of zeg altijd mijn eigen mening, het komt regelmatig weleens voor dat sommige mensen daar niet blij mee zijn. Dat is echter niet mijn probleem, dan moeten deze mensen er maar niet om vragen. Ik schrijf graag in mijn blog, zie op plaatje (klik er op om naar de blog te gaan )liefst schrijf ik over leuke dingen, maar helaas vaak heersen de minder leuke dingen waar ik dan over schrijf. Ik ben bang dat het heersende probleem beter een" never ending story" had genoemd kunnen worden, terwijl ik ook altijd zeg  "alles gaat voor bij"maar wanneer dat voorbij gaat ik weet het niet. Uiteraard het leven gaat verder, en probeer ook dat in rust te doen, maar als sommige dingen gebeuren over de rug  van een ander bestaat er een kans dat ik weleens de grens opzoek om er over te schrijven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0