ook een goede morgen

Tja, Een kinderfeest  Sinterklaas, al enige tijd is er een discussie over de zwarte pieten die niet zwart meer mogen zijn, net als bepaalde snoepjes moeten ze allemaal kleurtjes hebben, naar mijn mening behoren ze zwart te zijn , daar mee klaar. Nu is het al zo erg dat er in een Gemeente politie agenten undercover als zwarte piet mee gaan bij de intocht, wat moet het volgend jaar worden de ME, het leger ? ik zeg maar niet meer wat ik er van vindt. De waterschap belasting gaat omhoog, het is "maar "een paar euro, maar mensen die al weinig hebben is dat toch weer minder eten, Net als in de gemeente waar ik woon gaat ook de rioolbelasting omhoog, niet voor de riolering maar om de gemeentelijke tekorten aan te vullen (vergaderingen op de boulevard, kunst wat niks voorstelt enz enz) Zo heeft de ene gemeente een beter wmo potje dan de ander, dus waar ik woon kun je beter dus niet blijven.In iedere gemeente had dit potje even hoog moeten zijn, maar dat ligt natuur;ijk aan ons o zo fijne regering, waar telkens de zelfde sukkels op de zelfde foute partijen gaan stemmen. een goede morgen iedereen !  een kale kip wordt degelijk nog verder geplukt nadat de veren er al af zijn

Reactie schrijven

Commentaren: 0