vervolg

k weet nog steeds niet waar het gastgezin zich bevint, na een gesprek met intervence (jeugdzorg) hebben ze mij vertelt dat ze bang waren dat ik die gegevens openbaar zou maken, ik heb toen gezegd dat wil ik wel tekenen dat ik dat niet doet. Nu willen ze echter mede door ex dat ik niets meer over haar schrijf in mijn blog,wanneer ik dat teken ben ik monddood, en dat gaat dus niet gebeuren. op mijn website staat er veel hoe ik de scheiding heb beleefd, en dat haal ik er nbiet af. en van mijn blog betreft ben ik heel simpel als ex normaal doet hoef ik niets te schrijven. dus het zal er naar uit gaan zien dat intervence mij niet gaat vertellen waar gastgezin zich bevindt, dat wordt dan een gang naar de rechter, ik weet dat ik in mijn blog binnen de grenzen van de wet blijft. Ook heeft ex ondertussen weer documenten van school achtergehouden, het nieuwe telefoonnummer van mijn dochter. daarnaast ijn er bewijzen dat dochter onderdruk wordt gezet om maar een hekel aan mij te krijgen. Diverse mensen weten dat de strijd niet op zou houden, terwijl de rechter een omgangs regeling heeft bepaald. Nu gaat ex de OTS aanvechten, enkel om meer macht te krijgen over haar dochter, haar jongste zoon interesseert haar totaal niets, haar dochter trouwens ook niet, wordt enkel gebruikt, maar dat zien sommige mensen nog niet. Dochter is sinds ze bij mij is weggehaald flink in school presentaties achteruit gegaan, ook de beroerte die ik gehad heb kan ook enkel door stress komen heeft een arts mij vertelt, en echt als ik dat aantoonbaar heb start ik een proces. Ik heb intervence beloofd om mij wat in te houden in mijn blog, maar het bloed werd ondertussen vaak van onder mijn nagels getrokken, dus bij deze. Ik ga echt niet omdat ex zich ergert aan mijn blog zo'n papier tekenen, dan duurt het maar langer wanneer ik weet waar mijn dochter woond door de weeks, dan maar via de rechtbank, en het wordt dan tevens tijd dat er iemand uit de ouderlijke macht wordt gezet. Het gepest en de macht over mij laten spelen heeft ex al bijna 20 jaar gedaan, en nu ik gescheiden bent wil ze nog steeds macht over mij, ze kan echte de pot op. ik wil rust en een goed leven voor mijn twee kinderen.Normaal schrijf ik liever over mijn gezinnetje maar dit moest ik toch even kwijt.

 

Mensen ik zal zeggen geniet van dit weekend, het zou de zachtste dag sinds jaren zijn, dus buiten is het beter te vertoeven dan achter de pc

Reactie schrijven

Commentaren: 0