rust

Zo vanaf 1 oktober ben ik van een onbetrouwbaar en akelig mens af, netter kan ik het niet omschrijven. Na vandaag hoef ik dus niets meer van dat mens te schrijven, als er tenminste geen gekke dingen meer op doen. In ruim een jaar tijd heb ik veel nieuwe, en fijne mensen leren kennen, des ondanks gedurende de vechtscheiding niet altijd even gezellig was. het resultaat; wij zien alle twee een zoon niet meer, ex doet ontzettend veel moeite om dochter bij mij weg te houden, daarnaast zit dochter nu veel verder weg op school, dat anders Goes had geweest, en nog iets waar ik nog over in gesprek moet, zowel in Goes als op een school van kentalis is het eind resultaat het zelfde dag besteding, ik hoop dat ze straks zelfstandig kan lezen en schrijven zodat ze geen briefjes over moet schrijven van haar moeder voor aan de rechter of aan een hulpinstantie te geven, tja op zo'n laag nivo begeef ik mij niet, dat zal wel een familie kwaaltje zijn denk ik zo. maar genoeg er over. het weekend is aantocht, het feest bij orionis was gezellig, dit dankzij de vriendelijke mensen en collega's 

Reactie schrijven

Commentaren: 0