nog even geduld

Nog even en mijn scheiding is een feit, hopelijk wordt de omgang die door de Rechter is bepaald nageleefd, de eerste keer was dus al weer raak. triest dat ik straks begeleiding moet hebben om mijn dochter mee te krijgen. Ik verafschuw ex, en heel haar familie, die zogenaamd mij zo goed vonden, gelovige mensen waarvan er een nog kolonel bij de luchtmacht is snap niet dat ik ze niet meer wil zien, hoe meer strepen op een pak hoe dommer sommige zijn, 24 a4 papieren waar ik niet goed zou zijn, dochter helpen ontvoeren, spullen in geladen met dezelfde auto waar ik samen met mijn trouwe zoon zelfs die schoonmoeder (ex) nog heb helpen verhuizen. ik hoop dat ze ons adres wissen, want met zulke zolen wil ik niets meer te maken hebben. mail en telefoon van die criminelen geblokkeerd , en post wat ik nog krijg veeg ik mijn billen mee af. Nee voor dat zootje ongeregeld heb ik geen respect, ex is exit, net als de oudste zoon die tot zijn ellebogen in het achterwerk zit van ex bij wijze van spreken. ik ga mijn blog niet meer richten op de onderkant van de maatschappij, over ongedierte moet je overheen walsen en negeren. wat ik afgelopen vrijdag heb meegemaakt heb mij doen walgen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0