Betreft deze blog

Sprookje bestaan niet. dus dat het gepest richting mij over de rug van mijn dochter stopt dus ook niet. Afgelopen vrijdag heeft mij veel pijn gedaan. Dochter is met opzet naar stage plek oudste zoon gestuurd opdat ze er niet zou zijn wanneer ik haar om half 5 op zou komen halen. ze zou mij niet willen zien aldus de nep moeder. ze was vertelt dat ze niet met mij mee mocht naar huis, dus later kwam ik oudste zoon tegen samen met dochter, toen ik haar vroeg mee te gaan raakte ze in paniek, ben ook nog uitgemaakt voor leugenaar en nog voor van alles wat door oudste zoon, ik heb hem gewaarschuwd, waarna hij dit door gegeven heeft aan de politie, maar zulke dingen kan je verwachten van iemand die het achter zijn ellebogen heeft. Dochter heeft veel vertelt daarom weet ik nu ook hoe het in elkaar zit, ze gebaarde zelfs dat ze graag mij een hand geeft op mijn verjaardag, vorig jaar heb ik ex daar ook gelegenheid voor gegeven, net als dochter een kaartje naar haar moeder mocht sturen met vakantie. ik ken ze nu niet meer terug.

ik ga stoppen op elke pesterij in mijn blog te plaatsen, in de hoop wat meer rust te creëren voor mijn dochter. De teksten worden ingeruild voor neutrale berichtgeving, behalve net als afgelopen vrijdag dat mijn dochter en ik enorm pijn worden gedaan maak ik een uitzondering hier op.

alle tegenwerkingen blijf ik verzamelen.Ik weet dat dit blogje door bepaalde personen gelezen wordt. ik doe hierbij een oproep om de verblijfplaats van dochter te veranderen, gezien de veiligheid niet meer gegarandeerd is, doordat enerzijds het gevaar van psychische schade te  groot is, anderzijds acht ik ook nog een risico bij de broer die daar ook inwoont.Ook wil ex geen fiets plaatje op de fiets plaatsen omdat dochter daar te groot voor is, en dat het niet zou passen, (een S-H plaatje wat dus aangeeft dat de persoon in kwestie doof of slecht horend is) Vaak wordt er gebeld voor dochter en mensen reageren soms goed soms boos omdat ze dan niet aan de kant gaat, een kans op een ongeluk wordt dan vergroot.

Ik kan enkel machteloos toe zien, hoe dochter zowel lichamelijk als geestelijk gesloopt wordt, risico loopt in het verkeer, omgangsregeling die keer op keer niet nageleefd wordt, ik wil dat dochter hier gebracht wordt om half 5 zodat ik die twee andere verschrikkelijke mensen niet hoeft te zien, of politie begeleiding, of mensen van jeugdzorg. Nog steeds is niemd het duidelijk waarom ik dit openbaar maakte, ik wil dat het stopt, en zeker geen oorlog over de rug van een onschuldig kind , maar ik ben enkel een vader die bijna door niemand geloofd wordt. ik nodig de hulp instanties uit om op mijn beveiligde site te kijken hoe gelukkig mijn dochter bij mij is, dit in tegen stelling wat ex beweert

Reactie schrijven

Commentaren: 0