Daar gaan wij weer !

Expres heb ik mij enige tijd rustig gehouden op deze blog, maar onlangs kreeg ik papieren van school van dochter om te ondertekenen, en jawel hoor ze mag pas sinds dat ze bij haar "moeder " woont buiten spelen, Nu ze mocht enkel van haar moeder op het achter gelegen pleintje spelen, mijn  thuis inwonende zoon  heeft ze regelmatig meegenomen naar een verderop gelegen speel veld, voorin de straat mocht ze nooit spelen terwijl daar juist al de kinderen speelden, het was namelijk een kinderrijke buurt . Aangezien ik zwart gemaakt blijft worden is het noodzakelijk deze blog weer op te starten. Ook ben ik met dochter altijd naar extra logopedie les geweest, samen met haar naar zwemles, het kwam overigens maar sporadisch voor dat ex mee ging naar het zwembad (kon niet zwemmen) maar  deed ook geen enkele poging om eens in het ondiepe water te staan om maar met een bal over te gooien. ze doet alsof ze zo goed is, mijn thuis inwonende zoon moest zo vroeg naar bed (heb er al vaak ruzie over gehad) dat zijn leeftijd genoten nog in de straat speelden. Nu woont mijn dochter samen met een moeder die haar kind dumpt wanneer ze het even niet aan kan, of met haar gezicht tegen de muur staat de bonken, een zoon waar van ik bang van zijn seksuele voorkeur ben, heeft nachts een keer dochter bezocht, keek ook altijd naar mijn jongste zoon wanneer hij onder de douche stond, heeft hem ook nog eens met de dood bedreigd op een van de laatste dagen hij hier samen met zijn moeder vertrokken is, ik mocht het niet horen, maar stond net om de hoek bij de trap. Vaak is ook mijn jongste zoon getreiterd door hem wij als ouders gaven dan de jongste zoon de schuld, hij is zelfs eenmaal zover gegaan dat hij moedwillig zijn hoofd door het glas van de deur heeft gestoken. maar beste lezers ik vindt het treurig dat ex niet op wil houden, er blijft voor mij niets anders meer over om de zaak maar openbaar te maken

Reactie schrijven

Commentaren: 0