moest even kwijt

Goedemorgen, op deze donderdag, straks niet naar werk maar naar de yoga, heerlijk om te doen. Morgen is het zo ver, zou ik mijn dochter zijn vanaf half 5 of wordt ze thuisgehouden, of zijn ze plotseling allemaal afwezig, wat er al vaker is gebeurd, ook weet ik dat er collega's van ex mij dwarsbomen op het werk, waar wij beiden werken (bij een uitkering instantie in Vlissingen) ja ik heb dit eerder vermeld in een blog, waar veel mensen niet blij mee waren, ik heb mij enige tijd wat milder opgesteld, maar als dit nog een keer gebeurd zet ik namen, foto’s zonder pardon online, van de mensen die mij hinderen op een normale manier mijn werk te kunnen doen. Ik  kom al expres niet op de afdeling waar ex werkt, probeer dat persoon ook niet tegen te komen, maar kan ik niet voorkomen, ik verwacht dan geen opmerkingen van haar collega’s, of mensen die van die afdeling elders even zitten. Wat ik schrijf op mijn site www.muppettrol.nl inclusief mijn blog kan ik zwart op wit aantonen, ik wil samen met mijn zoon in rust verder kunnen leven. Het is niet zoals jeugdzorg zegt dat ik alleen maar dreig, ik wil normaal kunnen leven, en werken. Ik heb speciaal mijn blog aangepast, terwijl ik nu weer in de verdediging moet, waarvan ik weet dat het straks weer klagen wordt, bij deze hoop ik dat vriend en vijand dit leest, dat deze scheiding en ge etter eens op houd. Van mij wordt verwacht dat ik mijn werk goed doet, wat ik ook tracht te doen, privé wordt mijn leven al zuur gemaakt, en als dat op mijn werk (wat ik fijn vindt om te doen) vindt ik echt een stap te ver

Reactie schrijven

Commentaren: 0