De zin of onzin van scheiden

Scheiden, soms onnodig ,soms onvermijdelijk, dat is voor iedereen anders. Winnaars zijn er in ieder geval niet. Huwelijk zonder kinderen is wat betreft scheiden makkelijker dan met, het maakt meestal een hevige strijd uit als verschil. Kinderen zijn vaak de klos, en worden ook regelmatig tegen de ex partner opgezet, met als gevolg dat contact tussen andere ouder en kind verbroken wordt, en er wordt voor de rest niets mee bereikt, simpel om alleen de zwakte van het brein van het kind te gebruiken, en veel herhalen hoe slecht hoe iemand wel is. Vergeten wordt dat er voor deze oorlogstijd (ja scheiden is oorlog) wel hebben samen geleefd, lief en leed te hebben gedeeld, weg met betrokken kinderen, samen gevochten voor een goede school, samen gevochten voor grove fouten van een hulpinstantie, waar als hoogte punt een kind werd bedreigd door een BJZ medewerker, kom voor je kind op als ouders, en een ouder is dan ineens het zwarte schaap, en gelijk wordt gek genoeg ineens gekozen voor dezelfde BJZ medewerker op te roepen als getuige. Ik hoop dat de rust terug komt ( na uitspraak van de Rechtbank) ten goede van de kinderen.

Ja ik heb hier weleens grove dingen geschreven, niet zonder reden, en niet zonder bewijzen. Ik wilde een fatsoenlijke scheiding, maar deze is al op een laffe manier in gang gezet, daarnaast de vele onwaarheden die ik van twee mensen over mij heen heb gekregen, hebben mij veel pijn gedaan, ik wilde daarom gerechtigheid, niet iedereen met veel strepen op zijn pakje is altijd eerlijk. Mensen ik geef hierbij één advies, regel voor het huwelijk  de zaken ook voor wanneer het fout gaat.

Ik gun niemand een scheiding, en zeker geen vechtscheiding, en mijn geval waren er twee onschuldige kinderen betrokken, die heel hun leven een rugzakje mee moeten dragen, en zij hebben dat zeker niet verdiend.

www.muppettrol.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0