waarom ik zo af en toe eens grof in mijn blog schrijft

De rubriek scheiding heb ik om ik voor verschillende redenen online gezet. Ik wil mensen behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt, tevens wat voorlichting geven, let op  dit heeft niets met mijn beroep te maken, ik schrijf dit naar aanleiding van de ervaring die ik zelf heb opgedaan, wat ik trouwens niemand gunt. Er wordt veel online geschreven over hulp instantie's zoals bijvoorbeeld jeugdzorg. Via deze rubriek wil ik graag schrijven hoe ik deze instanties ervaar.

 

Een volgende reden is dat mijn ex op een zeer asociale manier is vertrokken, notabene op dezelfde dag dat ik samen met mijn jongste zoon haar moeder was te helpen waren met verhuizen.

 

Daarbij is mijn jongste dochter (doof) naar mijn gevoel ontvoerd  (onwetend mee genomen, en verborgen gehouden bij familie).

 

Daarbij is mijn jongste zoon achter gelaten, net als diverse foto's van hem, klopt ook ex heeft altijd geroepen in bijzijn jongste zoon "als ik wegga neem ik je dochter mee, en je zoekt het maar uit met je jongste zoon"

 

Ze was al 5 maanden eerder van plan te vertrekken, ze kocht andere meubels (zg oud look ) daarnaast probeerde ze het huis van mijn moeder, wat ik huurde op onze naam te laten zetten, zodat ze naast de scheiding die ze verzweeg,nog eens een smak geld op haar rekening wilde hebben. Ze is een verkapte geldwolf, het geld wat bij de scheiding werd verdeeld voor de kinderen, heeft ze zelf voor haar zelf opgemaakt.

 

Ze is vertrokken op de dag voor de verjaardag van mijn dochter in 2013, de scheiding die een vecht scheiding is, geschiedt  over de rug van mijn dochter, en over mijn thuis inwonende zoon.

 

in het begin van de scheiding is een co-ouderschap voorgesteld, wat door haar is verworpen, ik heb veel dingen op papier over mij heen gekregen van haar en familie lid, Diverse getuigenissen waren bewerkt, en verzonnen, U denkt wel je kunt wel zoveel schrijven, ja dat kan ik dus, wat ik hier beschrijf heb ik of thuis en een groot gedeelte op beschermd gebied op deze site. Advocaat en jeugdzorg hebben hier inzage in, alleen de laatste instantie doet met deze informatie niets, en dat was voor mij de reden om diverse rubrieken die eerst enkel toegankelijk waren via een wacht woord vrij te geven.

 

 

Ook wordt regelmatig de omgangsregeling niet nageleefd, pesterijen,ook via dochter, allemaal om mij te slopen. Ze mag bijvoorbeeld bij mij op zondag avond niet eten, ik zie de angst van dochter vaak  op haar gezicht.

Ik wil gerechtigheid, veiligheid voor mijn dochter !, wat nu in het geding is