het drama wat jeugdzorg heet

was nu net van plan om mij hier wat in te houden, maar helaas het wordt mij niet gegund, Al eerder zij de gezinsmanager dat ik dreig en niks doe, vandaar dat ik mij frustraties hier wat duidelijker neer ging zetten. Maar vandaag zat ze in mijn huis toen ik thuis kwam, ze wilde vertellen dat ze met vakantie ging, en dat ik niet mag weten waar mijn dochter door de weeks verblijft, omdat ik het adres in mijn blog zou kunnen schrijven, ze noemt het smaad mijn blog, ik noem het de waarheid, alles wat ik hier schrijf kan ik aantonen, de gezinsmanager had hier ook inzicht in, maar dat koste te veel moeite. Maar goed  een officiële klacht is zojuist de deur uit gegaan. Ja inderdaad, het is niet even aardig wat ik schrijf, het is wel wat ik mee maak, en als ik dat niet meemaakte hoefde ik het ook niet te schrijven, dan ook geen pijnlijke verhalen probleem opgelost. Ex komt regelmatig de omgangs regeling niet na,zelfs als deze bepaald zijn door jeugdzorg en advocaat van ex, ik dacht er wordt wel wat aan gedaan aan die twee dagen waar ik recht had op omgang, maar nee hoor, helemaal niks. Nog even en ik moet kiezen tussen vrijheid van menings uiting en mijn dochter, dan is mijn mening heel simpel, ik laat NOOIT maar dan NOOIT mijn mond snoeren door zo'n foute instantie

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    frlora (zaterdag, 08 oktober 2016 02:43)

    Neem contact op met Dr Obor, voor elke vorm van problemen ... zoals
    HIV / AID, kanker, liefdewerktijd, goede baan, promotie, als behandeling, Annuleren, ETC ... Ik wou dat ik heb dit spreukgebruiker eerder voordat de uitgaven mijn geld op spell zonder result.His bevoegdheden gevonden zijn echt geweldig en ik heb genoten van de voldoening die ik heb opgedaan van het gebruik van zijn ban. Hij is echt begaafd met bevoegdheden om mensen te helpen met hun verschillende problemen. Zijn e-mail is (droborspiritual@gmail.com)