wat schiet je ermee op

Scheiden, wat schiet je er uiteindelijk mee op?

Winnaars zijn er niet enkel  verliezers, naast dat het contact voorgoed verbroken is tussen de ouders, wat ten nadele is voor de betrokken kinderen is het contact ook verbroken tussen de jongens onderling. Dit was vroeger in de thuis situatie natuurlijk ook al slecht.Het enige voordeel wat er nu is, dat er geen geruzie meer is in huis, nu de veroorzaakster vertrokken is, samen met de zoon die het achter zijn ellebogen heeft. Hij heeft het vanaf begin opgenomen voor moeder, ik heb het totaal met hem gehad, is dus wederzijds. wat dochter allemaal overkomt doet mij pijn, op zodanige manier dat ik nog steeds overweeg haar niet meer bij mij thuis te laten komen, als ze meerderjarig is zie ik ze toch niet meer dankzij "moeders"

Reactie schrijven

Commentaren: 0