Traagheid

Op 17 juni is mij beloofd dat Jeugdzorg gaat ingrijpen (kinderen staan onder toezicht) dit om mogelijk te maken dat ik samen met mijn dochter een wekje weg kan. het is ondertussen 28 juni en de tijd wordt steeds krapper. ee, uitje kan al niet meer doorgaan, moest vandaag beslissen. 10 juli een zitting, maar of daar de omgang voor de vakantie ter sprake komt weet ik niet. Wat ik wel weet dat ex 3 weken met dochter op vakantie mag, mijn omgangweekenden vallen daar ook in, hoe het recht in nederland in elkaar zit weet ik niet, ze is al meegenomen destijds door moeder, terwijl ze voorzichzelf niet goed kan beslissen en door haar doofheid nog niet alles goed begrijpt. moeder gebruikt dochter enkel maar als strijdmindel, houd enkel van oudste zoon die ook bij haar verblijft, en ook hij is sterk beinvloedbaar, waar moeder ook gebruik van maakt. ik zou zeggen lees alles maar eens opo mijn site.

Reactie schrijven

Commentaren: 0