nadenken

Regelmatig denk ik na over veel dingen.Ze zeggen weleens kinder scheiden niet, maar die uitspraak klopt echt niet. Vroeger met zijn vijven, nu contact verbroken tussen oudste zoon en mij, verbroken tussen jongste zoon en moeder, tussen de broers onderling is het contact verbroken, met familie van ex contact verbroken vanwege de vele leugens, diefstal, mede werking aan" öntvoering" dochter kortom scheiden maakt meer kapot dan je lief is. En dat wat mijn dochter is en wordt aangedaan zou ik ex nooit vergeven. En dan gewoon stieken er van doorgaan,laffer kan echt niet, eigenlijk wel, jongste zoon was niet welkom bij moeder, dat heeft ze trouwens vaak thuis nog geroepen dat ze de oudste en jongste mee neem en jongste zoon maar bij mij moet blijven. Naar mijn mening kun je niet meer praten dat zo'n persoon nog enig verstand heeft, en dat mijn dochter daar mag blijven daar kan ik nu niet bij. 

positief; geen ruzie, geen gekleinneer,meer vrijheid, niet iemand waar je de hele dag naar moet luisteren, zeggen wel dat ik het voor het zeggen had, maar dat klopt voor geen meter. lees alles maar op deze site .

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0