hulp ?

Mijn dochter had een weekje met mij (ons) meegekunnen naar Arcen. Maar ex vindt dit niet goed. Dochter mag niet langer dan 1 nacht bij mij overnachten. Al 2 jaar komt Juvent over de vloer, deze instantie begrijpt hier niets van. Ook kan jeugdzorg deze drama beeindigen , maar ze doen dit niet, willen dat wij als ouders er zelf uit komen. Dat dit niet goedkomt durf ik mijn hand voor in het vuur te steken.  Verschillende instanties hebben in het verleden ex  op noodzaak van psychologische hulp gewezen, maar ze vindt daar haar zelf te goed voor. Nu weer  even trappen omdat ik in de bijstand zit of ik wel een pocket boekje eens in de maand kan missen voor mijn dochter. zelf klaagt ex dat ze geld te kort komt, neemt wel een trein abonnement en lidmaatschap op de donald duck 

Reactie schrijven

Commentaren: 0