Feestdagen

De Feestdagen zijn in het algemeen gezellige dagen waarbij familie leden weer bij elkaar komen.

Veel mensen, sommige zeggen het openlijk, en sommige houden uit schaamte hun mond, zijn eenzaam, door verlies van partner, of kinderen die niet meer naar ze willen komen. Voor deze mensen zijn deze komende feestdagen geen pretje. Veel  mensen (vr)eten zich met de kerst vol, terwijl anderen nauwelijks iets op hun bord hebben.

Zelf zit ik nog steeds in een vecht scheiding, waarbij ex op alle manieren er probeert voor te zorgen dat ik  mijn dochter zo min mogelijk ziet. Ik probeer mij niets meer aan te trekken van de vele pesterijen van ex,oudste zoon en haar familie, een komend nieuwjaar, wordt een nieuw begin, met een ruzie vrij leven. Ik hoop dat u als lezer goed contact houdt met uw familie

Reactie schrijven

Commentaren: 0